Hypnoterapi i Aarhus

Narrativ hypnoterapi

Oplev hvad hypnoterapi kan gøre for dig

Jeg er uddannet Hypnoterapeut i Psykologfagligt selskab for klinisk hypnose under Dansk Psykolog Forening. Jeg deltager løbende i trænings kurser som er funderet i Milton Ericksons tilgang.

Med hypnose inviterer jeg dig ind i en tilstand af koncentreret opmærksomhed, som vi alle oplever mange gange dagligt. Du kan genkende hypnoselignende tilstande fra dit hverdagsliv, når du fx:

Falder i staver, dagdrømmer eller mediterer

Bliver opslugt af en bog

Den naturlige tilstand der opstår lige før og efter din søvn

Hypnoterapi kan støtte din terapeutiske proces i relation til mange forskellige slags Modgange.

Søvnforstyrrelser

Præstationsangst

At få et mere positivt, løsnings- og handlingsorienteret syn på problemer

Håndtering af stress

Selvværd og selvtillidsproblematikker

Depression

Skyld, skam og tilgivelse

Det som jeg særligt finder givende ved hypnoterapi er, at jeg kan guide dig i din trance/koncentrerede opmærksomhed, til at få adgang til dine ikke-bevidste ressourcer. Som professionel hypnoterapeut er min force at støtte dig ind i en behagelig og afslappet tilstand, hvor vi kan udforske det, du søger hjælp til. Det kan fx være særlig nyttigt at du igennem hypnoterapien kan udvikle, det vi i psykolog sprog kalder: “Et sikkert sted” som du mentalt kan støtte dig til i situationer, hvor du kan blive presset pga forskellige faktorer.

Som led i min uddannelse til hypnoterapeut har jeg selv været i hypnose adskillige gange og kan derfor ud fra egne erfaringer fortælle, at hypnoterapi kan være en berigende vej til at kunne støtte sig selv i mødet med forskellige Modgange. Når du er tilstede i en hypnoterapi, vil din bevidsthedstilstand blive forandret. Når trancetilstanden finder sted, vil du føle dig stressfri og mere fokuseret, og det vil være lettere for dig at bruge dine ressourcer i retning af det du ønsker og foretrækker. På den måde kan hypnoterapi støtte dig i at træne, øve og udvikle nye handlemønstre, som kan styrke dig og medvirke til, at du kan møde den Modgang du søger hjælp til med hensigtsmæssige Muligheder

Hypnoterapi – støttende for din terapeutiske proces

Når du er tilstede i en hypnoterapi, vil din bevidsthedstilstand blive forandret. Når trancetilstanden finder sted, vil du føle dig stressfri og mere fokuseret, og det vil være lettere for dig at bruge dine ressourcer i retning af det du ønsker og foretrækker. 

På den måde kan hypnoterapi støtte dig i at træne, øve og udvikle nye handlemønstre, som kan styrke dig og medvirke til, at du kan møde den Modgang du søger hjælp til med hensigtsmæssige Muligheder.

Dit forløb med hypnoterapi

Samtale forud for hypnoterapi – afklaring og målsætning

Ønsker du hypnoterapi, vil jeg først og fremmest tage en samtale med dig og i den forbindelse finder vi ud af, om hypnoterapi er den rette terapiform og/eller om jeg kan hjælpe dig bedre på en anden måde. Jeg vil stille dig en række indledende spørgsmål, så det i løbet af samtalen vil stå klart, hvad du ønsker at opnå med terapien.

Hypnoterapi kan inddrages spontant undervejs i Narrativ SOMA terapi. Når jeg spontant i det givne øjeblik vurderer, at hypnoterapi vil kunne gøre noget godt for din proces, vil jeg altid først foreslå den spontane brug af Hypnoterapi, så du får mulighed for at sige nej, hvis du ikke ønsker det. Det er vigtigt med en tryg og tillidsfuld atmosfære, og jeg spørger altid om din tilladelse til brug af forskellige metoder.

Ofte stillede spørgsmål og myter om hypnoterapi

Hvis hypnoterapi skal have en effektfuld virkning, og du vil øge muligheden for effekt, er det vigtigt, at du har en tillidsfuld og tryg relation til mig som hypnoterapeut. Et af de spørgsmål jeg ofte hører som hypnoterapeut er, om det er muligt at blive fanget i hypnosen. Det er det ikke! Alle kan komme ud af trancen igen. Du vil altid være i stand til at vågne, når du ønsker det. Når du er i trance og vi laver hypnoterapien er du også kontaktbar.

Som hypnoterapeut observerer jeg din krop, og spørger til hvordan du har det, mens hypnoterapien forløber. I forbindelse med behandling med hypnoterapi kan du opleve en ny energi og at du begynder at tænke og føle anderledes i relation til det du har søgt hjælp til.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til hypnoterapi, eller blot vil høre mere om, hvad hypnoterapi kan gøre for dig.

Kontakt mig uanset hvad du søger hjælp til.

Send en SMS med dit navn og teksten RING TIL MIG.