Kirsten Børstings publikationer ©

Artikler

Artikler

Det uendelige univers

2013. Gasolin synger: “Har du mistet – det gode håb – som du fik i gave – til din barnedåb. Håbet kan mistes og komme ud af syne, når vi mister en af vores kæreste. “Det uendelige univers” er en metaforisk fortælling om de tur/returrejser, Sorg sendte Hanne ud på,...

læs mere
Snak med mig

Snak med mig

Læs bloggen og få tips til at høre og møde dine børn og unge med følelserne.

læs mere

Flyder familiekærligheden frit for dit barn?

Læs med her og få indblik I skilsmisse som familieændring eller familieopløsning og dens konsekvenser for dit barn, dit barns perspektiv på skilsisserelationerne, og hvad du kan forvente, når du får skilsmissemægling hos mig.

læs mere

Boganmeldelse

“Hviskefolket – og de dejlige underjordiske haver. En bog, der hjælper børn med at falde I søvn med magi”. Skrevet af Jannie Kildested, Aut. Cand.Psych. Specialist I psykoterapi og hypnoterapi. Indehaver af Kraftspring.

læs mere

Hvad er bæredygtig terapi?

Vi gør os umage med at leve bæredygtigt, passe på vores natur og vi kan nyde sommerfuglene I det grønne. Læs videre her og få indblik I hvad bæredygtig terapi går ud på. Det handler nemlig ikke kun om at øge effekt.

læs mere
Psykoterapi & mødeøjeblikke

Psykoterapi & mødeøjeblikke

Mødeøjeblikke, I relationen imellem mig som psykolog og mennesket jeg hjælper, er afgørende for at terapien støtter udvikling. Mødeøjeblikke sker I samspillet med krop, sprog og relation. Jeg har skrevet en boganmeldelse af susan hart og marianne bentzen`s bog: “mødeøjeblikke I psykoterapi med børn”. Læs den her.

læs mere

Kontakt mig uanset hvad du søger hjælp til.

Send en SMS med dit navn og teksten RING TIL MIG.