Skal jeg hjælpe dig?

Hjælp til voksne

Psykologhjælp Aarhus

Hvornår ved du, om det er en god ide at kontakte mig for at undersøge muligheden for at få hjælp? Det er meget forskelligt fra menneske til menneske. Nogle tegn du kan pejle efter kan være:

Du føler dig ofte ked af det

Du har mistet en du holder af

Du har tankemylder

Du har stress symptomer

Du føler dig ængstelig

Du har været udsat for traume

Du står overfor en skilsmisse

Du vil gerne have det bedre i dine nære relationer

Er du 18 år eller ældre, kan du kontakt mig, hvis du ønsker terapeutisk hjælp. Jeg er specialist i børnepsykologi og klinisk psykologi, hvilket betyder, at jeg har stor erfaring med at tale med unge voksne og voksne om ting, der er svære i livet. Du kan være sikker på, at den Modgang, der fylder meget hos dig, bliver hørt af mig. Jeg er her for at hjælpe dig, og jeg har erfaring med at hjælpe unge voksne og voksne til at få det lettere med mange forskellige slags Modgange. Jeg kan for eksempel hjælpe med det som kan være svært i familierelationer, i forældre relationer, med skilsmisse, Modganges traumatiske effekter på krop og nervesystem, stress, angst og mange flere af de forskellige Modgange livet kan byde os som mennesker.  Jeg har gode erfaringer med at inddrage forskellige narrative terapiformer igennem kontekst, krop og sprog.

Hvornår ved du at terapi hjælper dig?

Psykoterapiforskningen har dokumenteret 5 svar på det spørgsmål.

  • Når du i løbet af 1. samtale kan mærke, at jeg forstår, hvad du vil have hjælp til.
  • Når vi sammen har sat mål for terapiforløbet, og det er tydeligt for os begge to, hvad vi samarbejder om.
  • Når du kan mærke, at jeg engagerer mig i at hjælpe dig med at håndtere problemet og at du selv forbliver engageret i at hjælpe dig selv.
  • Når du oplever, at jeg justerer mine metoder efter, hvad du har det godt med.
  • Når du ved 5. samtale opleve mere bevægelse i den retning, du gerne vil.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 50 56 99 32 eller mail kirsten@robustaarhus.dk, så vi kan samarbejde om at klargøre, hvad du har brug for.

Kontakt mig uanset hvad du søger hjælp til.

Send en SMS med dit navn og teksten RING TIL MIG.